HAEMME VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

HAEMME VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

Suomen Aivosäätiö sr on yleishyödyllinen säätiö, joka myöntää rahastoistaan vuosittain apurahoja aivojen ja hermoston tutkimukseen. Vuonna 2009 perustetun säätiön perustivat Alzheimersäätiö, Lastenpsykiatrian tutkimussäätiö, Neurologiasäätiö, Rinnekodin kehitysvammatutkimussäätiö.  Lihastautien tutkimussäätiö sulautui säätiöön vuonna 2014. Säätiöt muodostavat Aivosäätiön rahastot.

Haemme Suomen Aivosäätiöön osaavaa ja innostavaa viestintäpäällikköä vastaamaan säätiön viestinnästä ja tukemaan säätiön asiamiestä varainhankinnassa. Kyseessä on vakituinen ja osa-aikainen työsuhde.

Viestintäpäällikkö kehittää, suunnittelee ja toteuttaa säätiön ulkoista ja sisäistä viestintää yhteistyökumppaneiden kanssa. Työhön kuuluu viestintästrategiaan pohjautuvien viestinnän prosessien hallinnointia, sisältöjen ja tapahtumien tuotantoa sekä sidosryhmäsuhteiden hoitamista.

Kokemus vastaavista viestinnän tehtävistä on olennaista tehtävässä menestymiseksi. Eri viestintäkanavien (some, uutiskirjeet, printti) hyödyntäminen viestinnässä ja kirjoittaminen ovat tarpeellisia taitoja. Työtehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavuutta ja oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, aitoa kiinnostusta tieteen ja terveyden maailmaan sekä hyvää suomen ja englannin kielten taitoa.

Tarjoamme itsenäisen työn, monipuoliset työtehtävät ja erinomaiset kehittymismahdollisuudet. Säätiön toimisto sijaitsee Helsingin Lassilassa, mutta työ edellyttää myös jonkin verran matkustamista Suomessa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti sunnuntaihin 20.10.2019 mennessä osoitteeseen aivosaatio@aivosaatio.fi .

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Aivosäätiön asiamies Merja Rekola, puh. 0400 933 938 tiistaina 8.10.2019 klo 10-14 ja torstaina 10.10.2019 klo 10-14.

Takaisin